Kyrö Distillery sai alkunsa monen muun kotimaisen yrityksen tapaan saunaillassa saadusta ajatuksesta: miksi Suomessa ei tehdä viskiä rukiista? Tislaamo löysi kodin vanhasta Isonkyrön osuusmeijeristä, samasta rakennuksesta jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni-juusto. Pannut kuumenivat ensimmäisen kerran 2014 ja sen jälkeen tislaamo on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja myy tuotteitaan nyt kymmenissä maissa.
Isossakyrössä sijaitsevassa Kyrön vierailukeskuksessa vierailijoilla on mahdollisuus osallistua tarinoiden siivittämälle tislaamokierrokselle, ruistuotteiden tastingiin sekä päästä nauttimaan paikallisista raaka-aineista valmistettuja uniikkeja cocktaileja kotoisassa tislaamoravintolassa. Kyrön Vierailukeskus ottaa vastaan ryhmiä tiistaista lauantaihin ympäri vuoden, joten elämykselliset kokoukset, juhlat, virkistypäivät ja illalliset kannataa varata Vierailukeskukselta. Tislaamoravintola järjestää myös aktiivisesti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.
Lue lisää Kyrön vierailukeskuksesta sen verkkosivuilta.